Actualitat

La 32a edició del Curs Científic de Mare Terra abordarà l’Agricultura Regenerativa
El curso "Con los pies y los ojos en el suelo" se llevará a cabo el 14 de noviembre.

Mare Terra Fundació Mediterrània

El treball de Mare Terra Fundació Mediterrània és incessant, constant en el temps i efectiu en una societat que demana un món més net, sostenible i solidari.

Educació Ambiental | Notícies

8 octubre 2024

El curs “Amb els peus i els ulls al terra” es durà a terme el 14 de novembre.

Ja estan obertes les inscripcions per a la 32a edició del Curs Científic organitzat per Mare Terra Fundació Mediterrània amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili. La jornada serà el 14 de novembre de 9 a 14 i de 15.30 a 17 hores (Les hores encara no són definitives) . Comptarà amb diverses ponències i una sorpresa a la tarda. L’objectiu és dialogar sobre la importància de l’Agricultura Regenerativa i com de mica en mica es tornarà molt més important a les nostres vides.

El president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, explica, “Fa mesos que treballem a l’Agricultura Regenerativa i volem que tots/es tinguin la possibilitat de conèixer-la més en profunditat i així poder debatre-hi. El futur passa, en tots els aspectes, perquè l’Agricultura Regenerativa sigui el sistema que prevalgui a l’agricultura. Al curs tractarem la gran importància d’aquest sistema”.

Aquest any, tindrem dues novetats que són: Vídeo en directe a les xarxes socials durant tota la Jornada, a la vegada que, per primer cop després del COVID-19, tornarà a ser presencial, per descomptat, a l’Escola de Natura Francolí.