Actualitat

A la 32a edició del Curs Científic de Mare Terra parlarem de l’Agricultura Regenerativa.

Mare Terra Fundació Mediterrània

El treball de Mare Terra Fundació Mediterrània és incessant, constant en el temps i efectiu en una societat que demana un món més net, sostenible i solidari.

Educació Ambiental | Notícies

12 setembre 2024

El curs sobre “l’Agricultura Regenerativa” es realitzarà a la Tardor.

Ja estan obertes (mancant data oficial) les inscripcions per a la 32a edició del Curs Científic organitzat per Mare Terra Fundació Mediterrània. La jornada, com sempre, comptarà amb diverses ponències i una taula rodona. L’objectiu serà donar a conèixer i debatre sobre l’Agricultura Regenerativa.

El president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, explica que “Fa mesos que treballem a l’Agricultura Regenerativa i volem que tots/es tinguin la possibilitat de conèixer-la més en profunditat i així poder debatre-hi. El futur passa, en tots els aspectes, perquè l’Agricultura Regenerativa sigui el sistema que prevalgui a l’agricultura. Al curs tractarem la gran importància d’aquest sistema”.

Aquest any, com a novetat, el curs es podrà seguir de forma presencial (a l’Escola de Natura Francolí) o via ONLINE a través d’una videoconferència en directe.

Us preguem que us mantingueu atents a les novetats sobre la data i l’hora del curs i moltes novetats més.

Per fer la preinscripció al curs, envieu un correu a secretaria@mare-terra.org.