BASF llançarà una trentena de productes per a l'agricultura

Notícias
Publicado en Lunes, 14 Octubre 2019
AddThis Social Bookmark Button

BASF Agricultural Solutions està enfocada a un increment en la seva quota de mercat i un creixement d'un 1% per sobre del mercat agrícola. Per 2030, la divisió aspira a un increment del 50% en les seves vendes. Això contribuirà significativament a l'objectiu de creixement del Grup BASF, fixat en 22 mil milions d'euros en vendes per 2025, amb productes que contribueixen substancialment a la sostenibilitat en la cadena valor. Es preveu un increment de l'EBITDA abans d'extraordinaris de BASF Agricultural Solutions d'un 5% de mitjana per any.

"Hi ha una demanda creixent per part d'agricultors, legisladors i consumidors a nivell mundial perquè BASF aporti valor a la societat - a nivell financer, social i mediambiental. Amb la nostra estratègia innovadora en l'agricultura, estem fent un pas endavant cap a aquest repte, centrant-nos en les necessitats dels nostres clients i de la societat. Confiem en trobar l'equilibri just per a l'èxit - per als agricultors, per a l'agricultura i per a les generacions futures ", ha assenyalat fa uns dies Saori Dubourg, membre del Consell d'Administració, en el Capital Markets Day al Centre d'Innovació Agrícola de BASF a Ghent, Bèlgica.

L'estratègia de BASF per a l'agricultura es basa en innovacions que permeten als agricultors alimentar una població en augment i afrontar reptes com les limitades superfícies de terres cultivables, la pressió de les malalties i el canvi climàtic. Un increment del pressupost en R + D de gairebé 900 milions d'euros en 2019 està reforçant la cartera de productes en desenvolupament per a l'agricultura.

Per 2028 BASF llançarà més de 30 nous productes amb un potencial de vendes màxim de 6.000 milions d'euros. Això inclou vuit nous ingredients actius, així com trets genètics i llavors d'alt rendiment en blat híbrid, soja, colza, cotó i hortalisses. BASF està dirigint activament la seva oferta als agricultors i a la indústria agrícola cap a solucions sostenibles, tenint en compte la sostenibilitat en totes les seves decisions de negoci i de portfoli.

"Els criteris de sostenibilitat són part integrant de tota la fase d'I + D a identificar i desenvolupar aquells compostos que beneficien tant als agricultors com al medi ambient", ha exposat Peter Eckes, responsable d'Bioscience Research de BASF.

En la vint-cinquena edició dels premis Ones Mediterrànies, es va guardonar l'estació experimental de BASF a Utrera per les seves investigacions a favor d'una agricultura més sostenible. A la imatge, moment del lliurament del premi a l'escenari del Teatre Metropol de Tarragona.Send feedbackHistorySavedCommunity

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Saber más.

Acepto las Cookies de este sitio web.