Mare Terra participa al Mercat de projectes socials

Notícias
Publicado en Viernes, 10 Mayo 2019
AddThis Social Bookmark Button

Mare Terra Fundació Mediterrània ha participat al Mercat de projectes socials de la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb tres propostes: el pla de difusió de l'Escola de Natura, la diagnosi del riu Francolí i un estudi jurídic sobre els abocadors. Aquestes propostes van aixecar l'interés d'una professora de Turisme i un de Química.

La sisena edició del Mercat posa en contacte les entitats amb el professorat, que pot comprovar així quins projectes poden integrar en les pràctiques de les seves assignatures, i l’alumnat, que va poder detectar si hi havia temes susceptibles de ser el seu Treball de Final de Grau del pròxim curs.

La interdisciplinarietat és precisament un dels punts que es potencia a través d’aquest programa, segons la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps durant la presentació del mercat. En total, van participar 56 estudiants i 15 entitats.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Saber más.

Acepto las Cookies de este sitio web.